کد خبر: ۷۹۰۳۷۰
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰

تصاویر| برداشت و پخت رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی یکی از پر مصرف‌ترین چاشنی‌های غذایی در سراسر جهان است که هم به عنوان طعم دهنده و هم به عنوان رنگ دهنده به انواع غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
تصاویر| برداشت و پخت رب گوجه فرنگی
آفتاب‌‌نیوز :

رب گوجه فرنگی در آشپزی ایرانی هم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و از رب آن به عنوان چاشنی در اکثر غذاهای سنتی و اصیل ایرانی (مثل خورشت قیمه، آبگوشت و …) استفاده می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین